KárpitMax Bútorszövet

Az Ön kosara jelenleg üres.

hirl_box_ikon.png
»Hírlevél

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

»Futár partner:

Royal - Futár

Szállítási és fizetési feltételek

Készpénzes fizetés a futárnak

A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhozszállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár.

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk,futárszolgálattal a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni utánvételes díjfizetéssel. A szállitás díjat a vevőálja.

Az Kárpit Max webáruházban található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, a webáruház felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, a megrendelés módosulhat, vagy a kifizetett összeget visszatérítjük. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

Szállítás díja: 3.000 Ft-tól.Elállás

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni.Ezt az igényét a e-mail címen jelezni Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

A vevő az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül is elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A visszautalt összegből eladó levonja a fizetéssel kapcsolatosan felmerült tranzakciós költségeket. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.

A Kárpit Max webáruház kizárólag bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.Garancia, szavatosság

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja.

A termékeinkre egy év minőségi garanciát vállalunk.Előreutalás bankszámlára

MKB: 10300002-10631348-49020016

© 2010-2024 Kárpitmax Bútorszövet, habszivacs és kárpitos kellékek kis-és nagy kereskedelem Debrecen, Miskolc - Minden jog fenntartva