KárpitMax Bútorszövet

Az Ön kosara jelenleg üres.

hirl_box_ikon.png
»Hírlevél

Iratkozzon fel hírlveleünkre, és értesüljön legújabb akciónkról!

»Futár partner:

Royal - Futár

Rólunk

Cégünket 1992-ben alapítottuk, melynek fő tevékenysége kezdetben habszivacs termékek forgalmazása volt. Később az igények figyelembevételével kárpitoskellékek, valamint bútorszövet forgalmazásával bővítettük a profilunkat.

A csak kiskereskedelemmel foglalkozó belvárosi üzletünk (Debrecen, Sas u. 4.) mellett 1995-ben nyitottuk meg 300 m2 alapterületen kis-és nagykereskedésünket Debrecen, Salétrom u. 5. sz. alatt. Ezzel egy időben kezdtük el – a térségben elsőként – a habszivacs feldolgozását is. Így lehetővé vált, hogy vásárlóinknak széles méret- és típusválasztékot biztosítsunk.

2000-ben Miskolc, Szeles u. 71. sz alatt nyitottunk egy kis- és nagykereskedést, ahol a debrecenihez hasonló árukészlettel és szolgáltatásokkal várjuk vevőinket.

Kárpit-Max bútorboltok nyitása, amelyekben az általunk forgalmazott kárpitozási anyagok egy része feldolgozva is megtekinthető

Bútorboltok címe:
Debrecen, Széchenyi u. 53.
Debrecen, Salétrom u. 5.


Debrecen, Sas u. 4.
alatt található kiskereskedésünk


Debrecen, Salétrom u. 5.
alatt található
kis- és nagykereskedésünk


Miskolc, Szeles u. 71.
alatt található
kis- és nagykereskedésünk

© 2010-2024 Kárpitmax Bútorszövet, habszivacs és kárpitos kellékek kis-és nagy kereskedelem Debrecen, Miskolc - Minden jog fenntartva